10 reaktioner på ”Samma öppna fönster -8 grader 06:39.

  • Det är fortfarande +3 grader, mulet, och blåsigt. Jag har också åkt förbi Kårböle medan jag bodde i Ljungdalen, och skulle besöka föräldrarna i Mälarhöjden. Huset jag bodde i i Ljungdalen lät pappa bygga på 60 talet.
   Svante

   Gilla

  • Jag har hållit på med installation av ny skrivare under dagen. Jag är nog inte lika skärpt, som tidigare, för jag får dator, och skrivare att fungera tillsammans utan att de har någon kontakt med varandra. USB kabeln går mellan dator, och skrivare men ändå påstår datorn att de inte har kontakt med varandra. Jag kan använda scanner, kopiator, och skrivare med alla finesser, som finns på en HP kontorsskrivare för 3250 kr utan att de har kontakt med varandra. Aprilvädret har inte börjat på allvar hos mig, bara temperaturen som visar att det kommer att bli kallt i natt 20:09 är det -5,2 grader.

   Gillad av 1 person

   • Lurigt är det i alla fall, men jag åker inte till Ljusdal före helgen för att fråga. Aprilvädret har börjat här med små hagelkulor. Så nu kryper jag till sängs. Ska upp igen vid 4 tiden i morgon bitti.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s