15 reaktioner på ”Efter snöskottningen 12-01-2021.

 1. Oj, vad mycket snö och vilket jobb att skotta bort så man kommer fram! Bilderna är ju nästan sagolika, som från Vinterland.
  Det var länge sen nu som jag fick uppleva snö men vem vet om det inte snart når även hit. Spanien har ju drabbats av snöstorm och det mesta här i världen verkar vara lite uppochner just nu.

  Gillad av 1 person

   • Men snälla Svante, har du ingen koll alls? Bara för att du har normalt vinterväder hos dig nu, betyder inte det att resten av världen har normala temperaturer.
    Titta bara på skogsbränderna hos dig och i USA och Australien som beror på klimatförändringar där det har varat för stor torka. Isarna på syd och nordpolen smälter snabbare och snabbare. Kom inte och säg att vi inte har klimatförändringar. Greta Thunberg säger det politikerna bör höra.

    Gilla

 2. Vi fick bara -10 grader men efter gårdagens regn efter timmar av snöandet är allt en enda isskorpa. Tog mig 35 minuter att befria bilen från det tjocka istäcket. Ska snart börja snöa igen, suck…..

  Gilla

  • Igår fick jag hjälp med mer än hälften, av skottningen, så det blev inte så betungande. Det ska snöa under dagen, ska bli spännande att se hur mycket. Sedan ska det ju bli kallt, nu är det -15,9 grader.
   Svante

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s