Hopplöst.

Skottade först på morgonen bort plogvallarna någon plogat upp utanför mina in, och utfarter. Åkte sedan till Färila, och handlade, en resa på 8 mil.

IMG_80101.jpgDet var dimmigt, och regnigt hela vägen dit, och hem. Ni kan inte ana vad en fullastad timmerbil kan sprida kring sig, i 90 km/tim, när den kör om en laglydig bilist, som ställt in farthållaren på gällande hastighetsbegränsning 80 km/tim.

IMG_80151.jpgEfter den resan ställdes bilen in i garaget, och varorna placerades på sin rätta plats. Då när alla varor var omhändertagna, brummar det till utanför, och plogbilen kommer, och lägger upp nya snövallar i mina infarter. Dessa är nu omhändertagna, och jag sitter framför datorn, och skriver. Stannar inne idag då det fortfarande regnar, och börjat blåsa.

12 reaktioner på ”Hopplöst.

 1. En riktig ”skitdag” alltså … och jodå … jag både anar och vet vad en timmerbil kan sprida kring sig, både när de kör om och när man möter dem. Förra veckan fick en bilist på Skärblackavägen in en timmerstock genom framrutan. Lyckligtvis gick det bra – bilisten körde i diket, men klarade sig oskadd.

  Gillad av 1 person

  • Det lustiga är att kör de inte om, så ligger de endast någon meter bakom bakluckan. Jag har själv kört både långtradare, och buss, så jag vet att de inte lyckas stanna i tid om jag skulle få en Älg framför bilen. I och för sig lär inte jag hinna stanna för Älgen, men det är ju tråkigt att bli mosad från två håll.
   Svante

   Gillad av 1 person

  • Idag verkar vädret mer hoppfullt 0,0 grader stjärnor blinkar, och månen lyser. Färila får nog besök av mig för mina grönsaker har tagit slut. Det är konstigt vilken dålig hållbarhet grönsaker har numera.
   Svante

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s