Straxt efter 12:00.

IMG_52451.jpgLingon på gång.

IMG_52461.jpg

IMG_52471.jpg

IMG_52501.jpg

IMG_52502.jpgSkräddarna kom fram igen efter regnet.

IMG_52531.jpgBlommor i strandkanten.

 

Annonser

16 reaktioner på ”Straxt efter 12:00.

 1. Åh lingon…..
  När ett av barnbarnen var hos mig i slutet på veckan pratade vi om den stora mängden av blåbär och lingon vi hade på tomten. Just när bären kommer så saknar jag det boendet. 44 bärbuskar hade vi (svarta vinbär, röda vinbär, vita vinbär, dröna vinbär, gröna krusbär, röda krusbär). Dessutom alla hallonbuskar, aroniabären. Plommon-, körsbärs-, bigarrå- och äppelträd!! ❤️❤️❤️
  Men så tänker jag på spindlar i buskarna, gräsklippning och snöskottning – då blir saknaden inte lika stor!🙂🤗

  Gilla

   • Är det bara en buske går det ju fort att plocka bären på den. Röda vinbär är gott att äta som dom är. – om det inte blir så mycket bär på den. Om det blir mycket bär är det perfekt att koka saft på. Eller sylt. Eller varför inte likör…..om du tycker om att ta ett glas likör till kaffet ibland? Eller helt enkelt att sälja eller ge bort till någon!
    🙂🤗

    Gilla

   • Ett och annat bär slinker nog ner när jag går förbi, men det mesta hamnar hos de bevingade vännerna. Sedan 6 år rör jag inte alkohol, eller tobak, det blev för mycket till slut. Jag trodde det skulle vara svårt att sluta, men har inte saknat någondera sedan första dagen.
    Svante

    Gillad av 1 person

   • Det har du ju berättat, tänkte att det kanske är annorlunda m likör som ju är sött som tusan. Här är det ganska vanligt att folk med villaträdgårdar säljer sina plockade vinbär.

    Gilla

   • Jag matar aldrig djur under vintern, då jag nått en ålder då jag kan vara borta precis när, som helst. Jag skaffar mig inte heller några djur av samma anledning. Däremot står bärbusken kvar oavsett vad, som händer mig.
    Svante

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s